Një nga ngjarjet që tronditi politikën në Shqipëri ishte kapja e një sasie të mëdha parash në një makinë Toyota Yaris. Lidhur me këtë është mësuar se do të merret në pyetje edhe Lulzim Basha.

Kujtojmë se ishte Basha ai që denoncoi në Kuvend çështjen e ‘Toyota Yaris’.


Njoftimi

Ne vijim te ekzekutimit te leterporosise se derguar nga autoritetet belge, perfaqesues te Prokurorise Federale te Belgjikes kane mberritur ne Shqiperi me qellim vijimin e kryerjes se veprimeve proceduriale te kerkuara dhe te lejuara nga autoritetet gjyqesore shqiptare. Keto veprime konsistojne ne marrjen ne pyetje te personave te pandehur si dhe marrjen ne pyetje te shtetasit Lulezim Basha diten e enjte date 25.07.2019.

Top Channel