Bill Gates, bashkë-themeluesi i gjigantit të teknologjisë, Microsoft, ka zbuluar kohët e fundit në një intervistë gabimin më të madh që ai ka bërë ndonjëherë në karrierën e tij. Ai është një nga burrat më të pasur në botë.

Microsoft është kompania e tretë më e madhe në botë

Kompania ka zhvilluar një nga softuerët kompjuterikë më të përdorur në botë. Sipas Forbes, Microsoft është kompania e tretë më e madhe në botë, me një vlerë prej 947 miliardë dollarë.

 

FOTO GALERI
1/6
Po, Bill kurrë nuk u diplomua Ai fillimisht u largua nga Seattle dhe u regjistrua në Universitetin e Harvardit në vjeshtën e vitit 1973, duke synuar një karrierë në juridik pas presionit nga prindërit e tij. Megjithatë, Gates kalonte më shumë kohë në laboratorët kompjuterik sesa në klasë dhe rrallë studionte për provimet e tij.

Top Channel