Nëse imagjinoni Japoninë si një vend ku gjithçka është paqësore dhe e qetë, Australia është  e kundërta e kësaj. Krokodilë që gëlltiten nga pitonë; boçe pishe me madhësinë e një foshnje; krokodilë gjigantë sa një dinozaur, janë ato që ju rrethojnë në Australi.

Duke parë fotot e natyrës së Australisë, mund të mendoni se gjithçka që ju rrethon ka si qëllim që të ju gëlltisë!  Mos u shqetësoni sepse kjo  nuk është aq e keqe sa mund të ju tingëllojë. Në fund të fundit, ku tjetër në botë do të shihje koala kaq të dashura? Shikoni  të gjitha gjërat e frikshme që natyra australiane ju ofron.

FOTO GALERI
21/22

Top Channel