Stafi i “Pushime on Top” teksa vizituar edhe parkun kombëtar Shebenik-Jabllanicë, duke bërë edhe një eksplorim të tij.

Edhe pse u lodhën, Ori dhe Flori shprehen se ia vlen pa diskutim pasi pamjet ishin mahnitëse.

Ori ka treguar edhe një detaj nga udhëtimi i tyre në parkun kombëtar Shebenik-Jabllanicë, ku në eksplorimin e dytë i ka zënë shiu.

Por për më tepër ndiqni “Pushime On Top”.

Top Channel