Edhe pse shumë kush është me pushime, të tjerë vijojnë të jenë në rutinën e tyre të përditshme, në punë, apo ashtu si 40 mijë maturantët të cilët i kanë dhënë provimet e tashmë janë gati për të përzgjedhur degët dhe universitetet ku do të vijojnë studimet.

Për këtë arsye në Pushime on Top është diskutuar edhe për këtë temë, pasi pavarësisht se është periudhë pushimesh mendja e maturantëve dhe prindërve të tyre është tek shkolla e lartë.

Ndiqni për më tepër diskutimin e bërë me Ori Nebiajn dhe Flori Gjinin.

Top Channel