Pushime On Top/ Ori dhe Flori dalin për shoping – VIDEO

18/07/2019 13:52

Para se të nisesh për pushime çdo kush e di se do t’i nevojiten shumë gjera, por më primaret janë veshjet.

Edhe dyshja e prezantuesve të Pushime On Top, kanë dalë për të bërë pazare…

Top Channel