Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka konfirmuar në detyrë Prokuroren e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, Elida Kaçkini.

Dy ditë më parë, ku dhe u zhvillua seanca dëgjimore për Kaçkinin, u vu në dukje se pasuritë e saj rezultonin siç ishin deklaruar. Qëndrim të njëjtë KPK pati  edhe për sa i përket pastërtisë së figurës dhe profesionalizimit. Prokurorja është edhe kandidate për në SPAK.  Në momentet e rikonfirmimit, miq dhe të afërm kanë shpërthyer në lot gëzimi.

FOTO GALERI
2/4

Top Channel