Ashtu si me tatuazhet e qafës, jo të gjithë pajtohen që ngjyrosja e duarve tuaja është një ide e mirë. Tatuazhet në pëllëmbën e dorës janë të vështirë për shkak të lëkurës dhe artisti e ka të ndërlikuar punën.

Gjithashtu tatuazhet në këtë pjesë të dorës janë më të prirur që të veniten. Megjithatë, një artist që ka shumë përvojë me gjilpërën së bashku me pajiset e duhura, tatuazhi mund të rezultojë në një dizajn të shkëlqyer.

Po ju prezantojmë me një listë të tatuazheve që përshtaten në pëllëmbën e dorës tuaj, dhe papërsosmëritë e tyre vetëm shtojnë unicitetin e tyre

FOTO GALERI
1/19

Top Channel