Në 1854 u zhvillua konkursi i parë i bukurisë dhe që atëherë ende sot e kësaj dite përpiqen çdo vit, që të zbulojnë vajzën më të bukur të Universit.

Këto janë disa foto të vjetra të kryera vite më parë dhe jemi të sigurt se nuk është aspak ashtu siç iu e prisni!

FOTO GALERI
2/19

Top Channel