Shumë persona kanë dëshirë që të udhëtojnë për të parë vende të reja. Brenda mundësive, ata ia plotësojnë dëshirat vetes.

Por, ka disa vende që edhe nëse udhëtimi do të ishte falas, vështirë se do të merrte guximin njeri që të shkonte.

Bëni një shëtitje nëpër këtë listë të 50 vendeve më të frikshme të botës.

FOTO GALERI
3/70
48 - Fortesa Akershus, Oslo, Norvegji - Kjo është kështjella ku mijëra të burgosur u ekzekutuan gjatë sundimit nazist. Para kësaj, ajo shërbeu si një burg i pabesë, ku ushtarët trajtoheshin keq dhe në disa raste ishin të uritur deri në vdekje. Kalaja tani është bërë një nga vendet e përhumbura në vend!

Top Channel