Shumë persona kanë dëshirë që të udhëtojnë për të parë vende të reja. Brenda mundësive, ata ia plotësojnë dëshirat vetes.

Por, ka disa vende që edhe nëse udhëtimi do të ishte falas, vështirë se do të merrte guximin njeri që të shkonte.

Bëni një shëtitje nëpër këtë listë të 50 vendeve më të frikshme të botës.

FOTO GALERI
2/70
49 - Fortesa Bhangarh, Indi - Ndryshe nga kalatë e tjera në Rajasthan, Bhangarh tërheq vizitorët vetëm gjatë ditës! Eja në mbrëmje, fantazmat e fortesës bëhen të gjalla dhe asnjë vizitor nuk lejohet në fortesë deri në lindjen e diellit. Deri tani, askush nuk e ka kaluar natën brenda fortesë dhe kështu ngjarjet janë ende një mister për botën!

Top Channel