Miley Cyrus ka pranuar se është “ende e tërhequr seksualisht pas femrave”, pavarësisht faktit se është e martuar me Liam Hemsworth.

Miley, e cila është martuar me dashurinë e saj të parë, dhjetorin e shkuar, foli në lidhje me këtë çështje, duke thënë se njerëzit janë të “hutuar” nga martesa e saj “komplekse dhe moderne”.

Në një deklaratë të sajën ajo thotë se, “mendoj se është shumë konfuze për njerëzit martesa ime. Por lidhja që unë kam është unike. Nuk e di nëse do të lejojë ndonjëherë që dikush të hyjë në marrëdhënien time, sepse është shumë komplekse, moderne, dhe diçka e re, të cilën nuk mendoj se njerëzit do të mund ta kuptojnë.”

“Dua të them që, a mendojnë njerëzit vërtet se jam në shtëpi duke bërë darkën? Jam në një lidhje hetero, por ende jam tepër e tërhequr pas femrave”, ka shtuar ajo.

“Kam marrë një vendim me partnerin. Përfundimisht nuk përshtatem dot me rolin e gruas stereotipike. As që më pëlqen ajo lloj bote.”

FOTO GALERI
1/11

Top Channel