Teoria se rruga drejt suksesit vjen nga puna e vështirë është provuar me shembujt e miliarderëve të tjerë modern sepse shumica e tyre e kanë fituar vendin e tyre, dhe jo vetëm e kanë trashëguar atë.

Dhe, sigurisht, rruga që ata bënë për suksesin la një gjurmë në fytyrat e tyre.

FOTO GALERI
1/11
Jeff Bezos, 120 miliardë dollarë

Top Channel