Ky është qyteti i bukur i Chefchaouen, i njohur si “Perla Blu” e Marokut. Ky vend i veçantë në malet marokene tërheq turistë nga e gjithë bota për tiparet e tij origjinale: shtëpitë dhe rrugët janë pikturuar të gjitha në blu.

Jo vetëm turistët  tërhiqen nga kjo perlë arkitekturore, por edhe shumë fotografë janë të interesuar për të kapur imazhe interesante nga ky qytet.

Më poshtë do t’ju tregojmë fotografitë e marra nga Tiago Marques dhe Tania De Pascalis, të njohur thjesht si Tiago dhe Tania.

Gjatë një qëndrimi gjashtë-ditor, të dy  arritën që të fotografojnë anët më intime të Chefchaouen-it.

FOTO GALERI
1/16

Top Channel