Si u masakruan nga serbët thuajse të gjithë burrat e një fshati në zemër të Shqipërisë së sotme ?

Përse ngjarja u mbyll dhe përmendet shumë pak edhe sot? Cila ishte arsyeja ?

Ku ndodhet varri masiv dhe përse u kthye në tokë buke?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema, Masakra e mbuluar e serbëve…

Top Channel