Deri më tani kanë votuar 108 mijë votues ose 16.4 % në të gjithë bashkinë Tiranë, sipas shtabit elektoral të kandidatit Erion Veliaj.

Deri në orën 13:30 në njësinë bashkiake numër 1 në KZAZ 31 që ka 57 qendra votimi janë 41.444 votues në total dhe deri më tani kanë votuar 7.156 votues.

Ndërsa në shkollën “Kushtrimi Lirisë” janë 22 qendra votimi dhe kanë votuar deri më tani 3.146 votues.

Top Channel