Edhe pse shumica e prodhuesve të makinave sot kanë arritur të gjejnë se si t’i bëjnë automjetet të forta, ka disa modele e marka që refuzojnë të shkojnë në varreza.

Disa nga këto makina kanë arritur status legjendar mes shoferëve në të gjithë botën, dhe vazhdojnë të kërkohen nga njerëz që duan t’i blejnë.

Këto janë disa nga makinat që refuzojnë të vdesin.

FOTO GALERI
2/10
Furgoni i preferuar i të rinjve “hipi” në vitet 60, është një model i viteve 50 të bëra nga Volkswagen, që janë po ashtu nga makinat më rezistente që janë prodhuar nga kompania gjermane.

Top Channel