Edhe pse shumica e prodhuesve të makinave sot kanë arritur të gjejnë se si t’i bëjnë automjetet të forta, ka disa modele e marka që refuzojnë të shkojnë në varreza.

Disa nga këto makina kanë arritur status legjendar mes shoferëve në të gjithë botën, dhe vazhdojnë të kërkohen nga njerëz që duan t’i blejnë.

Këto janë disa nga makinat që refuzojnë të vdesin.

FOTO GALERI
1/10
Jeep Cherokee XJ është një nga makinat me motorin më të qëndrueshëm e më të fortë, që mund të vazhdojë për shumë vite. Edhe pse nuk mund të thuhet e njëjta gjë për pjesët e tjera të makinës, nëse s'e keni problem një xham që nuk hapet apo gjëra të tilla, motori është i aftë të shtyjë për shumë kilometra.

Top Channel