Kryeministri Edi Rama dhe se opozita nuk e ka problemin tek zgjedhjet por tek reforma e drejtësisë. Gjatë takimit  që ka bërë me banorët e Njësisë Administrative Nr. 4, në Tiranë, Rama tha se Presidenti i ka shprehur frikën e madhe që ka nga reforma në drejtësi.

“Çfarë kam hequr unë me Presidentit për reformën në drejtësi.  Frikë e madhe, shqetësim i madh, hata e madhe…. Problemi nuk janë zgjedhjet, por ata janë tmerruar nga drejtësia”, zbuloi Rama.

Top Channel