Një valë e rrezikshme të nxehti ka ngritur alarme këtë javë në gjithë Europën, për shkak se temperaturat pritet të arrijnë 40 gradët celsius.

Vendet perëndimore, si Franca, Gjermania, Spanja dhe Italia, kanë marrë masa nga më ekstremet, aq sa kanë mbyllur edhe shkollat.

Njerëzit, ndërkohë, kanë pushtuar shatërvanet e lumenjtë, ndërkohë që turistët mbushin dyqanet e akulloreve.

FOTO GALERI
1/22

Top Channel