Shumë luftëra janë zhvilluar gjatë mijëvjeçarëve, por ka disa luftëtarë që kanë mbetur të fiksuar në psikologjinë kolektive njerëzore dhe kurrë nuk do të harrohen.

Këta janë popujt më luftarakë (dhe luftëtarët e tyre) në historinë njerëzore:

FOTO GALERI
1/8
8. Luftëtarët samurai - Shpata ishte gjëja më e çmuar e një samuraji dhe ndjekja e kodit kalorsiak të Samurajit, i cili njihej si Bushido. Shpatat e tyre ishin tepër të lehta dhe tepër të forta. Për më tepër, ata ishin shumë të shkolluar dhe shumë të arsimuar.

Top Channel