“Verë dhe Portokalle” është ndalur në qytetin e Ersekës duke sjellë humor dhe gjallëri për qytetin e vogël.

Sheshi qendror i qytetit u mbush disa orë para nga banorët të cilët rrallëherë kanë mundësi të shijojnë aktivitete argëtuese. Duke shijuar spektaklin për mëse dy orë publiku shoqëroi me entuziazëm aktorët në batutat e tyre.

Me batuta humori për Ersekën por edhe rolet e tyre të njohura nga të gjithë protagonistët e spektaklit teksa shijuan duartrokitjet vlerësuan pjesëmarrjen.

“Verë dhe portokalle” për Ersekën ishte eventi më i madh veror që u ndal në këtë qytet, duke sjellë të qeshura por edhe shumë atmosferë.

Top Channel