Dalin notat e provimit të dytë të Maturës Shtetërore 2019, atij të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë. Provimi u zhvillua më datë 12 qershor dhe sipas rregullores së maturës jane publikuar në faqen zyrtare të Qendrës së Shërbimeve Arsimore brenda afatit prej 15 ditësh pas përfundimit të provimit.

Notat e provimit, maturantët mund t’i gjëjnë në linkun më poshtë:

LINK-NOTAT

Top Channel