Një kronikë e emisionit Fiks Fare, në lidhje me çështjen e zgjedhjeve, që do të mbahen në 30 qershor. A do të ketë zgjedhje në 30 qershor?

Janë shkëputur disa sekuenca nga deklarata të Presidentit Meta, i cili thotë për zgjedhjet se data e 30 qershorit ka rënë, nuk ekziston ligjërisht.

Në anën tjetër është lideri i Partisë Demokratike, i cili shprehet në mënyrë ironike se nuk ka zgjedhje.

Në kundërshtim me Presidentin Meta dhe Kryetarin e PD-së, Kryeministri i vendit, Edi Rama thotë se këto zgjedhje do mbahen në 30 qershor.

Top Channel