Provimi i lëndëve me zgjedhje është i fundit për maturatët, e pas kësaj mbeten vetëm të presim përgjigjet e testeve si edhe përgjigjen finale për degën që kanë fituar.

8 kanë qenë lëndët me zgjedhje që maturantët kanë zgjedhur për të dhënë provim. Testimi i fundit ka nisur në 10:00 dhe përfundon 12:30.

Rezultatet duhet të dalin 15 ditë pas përfundimit të çdo provimi.

Top Channel