Fotogaleri/ Ja si dukeshin udhëheqësit e botës para se të bëheshin të njohur

24/06/2019 16:35

Kur mendojmë për figura të famshme, zakonisht i përfytyrojmë ata si njerëz të moshës së mesme, të ulur në zyrat e tyre të punës dhe duke u përpjekur të “shpëtojnë” botën.

Por pavarësisht rëndësisë të statusit të tyre ata janë njerëz të zakonshëm ashtu si të gjithë ne.

Ju sjellim një galeri fotosh historike të këtyre figurave të famshme:

FOTO GALERI
1/16
Donald Trump

Top Channel