Dasma juaj është një nga ditët më të rëndësishme të jetës dhe kujtimet e fotografitë do zgjasin një jetë të tërë.

Pra, i kaloni opsionet lokale dhe martohuni si mbret në disa nga vendet më spektakolare dhe unike në botë. Në këto vende ju mund të jeni mbreti për një ditë.

FOTO GALERI
1/5
Vaux-le-Vicomte, Maincy, Francë-"Je le veux" njihet për në një nga kopshtet gjysmë franceze në këtë kryevepër të shekullit të 17-të. I ndodhur në një hapësirë prej rreth 500 hektarësh, kjo zonë mund të shërbente lehtësisht për një dasmë të madhe, por nusja do të duhej të konkurronte me arkitekturën mahnitëse.

Top Channel