Aktorë të famshëm, modele, këngëtarë; të gjithë janë të magjishëm përpara kamerave apo publikut. Të duket sikur bukuria është rezervuar vetëm për ata. Në fakt imazhi iu kushton shumë nga ana financiare. Yjet tregohen shumë të kujdesshëm kur dalin në publik dhe duken gjithmonë në formë të përsosur.

Por nuk ndodh kështu në çdo moment të ditës së tyre. Femrat e spektaklit, kur e lënë veten pas dore, duken në fakt njësojë si ne. Po ju prezantojmë disa të famshëm pa make-up dhe do të habiteni me ndryshimin.

FOTO GALERI
1/10
Cameron Diaz

Top Channel