Wake Up/ Roboti-njeri, Pepper viziton për herë të parë Shqipërinë

20/06/2019 13:46

Ndryshe nga herët e tjerët e tjera, ashtu si ndodh në “Wake Up” i ftuari i mëngjesit të sotëm ka qënë i pazakontë. Për herë të parë në emisionin e mëngjesit në Top Channel është intervistuar, roboti-njeri i cili quhet Pepper.

Krahas intervistës që realizoi me moderatorët Oriela Nebiaj dhe Isli Islami, Pepper na dhuroi dhe një kërcim.

Top Channel