Një mësuese 25-vjeçare në SHBA ftoi nxënësit te shtëpia e gjyshërve, duke u ofruar akullore e më pas edhe alkool. Gjatë kësaj kohe, ajo kishte hyrë fshehurazi te dhoma e gjumit dhe kishte kryer marrëdhënie me adoleshentin.

Nxënësi adoleshent i tregoi policisë se ai ishte takuar disa herë me mësuesen për të kryer marrëdhënie seksuale. Një herë te shtëpia e një shoku, dhe madje në banjat e një qendre tregtare.

Prindërit e kanë akuzuar mësuesen për përdhunim dhe se ka manipuluar djalin e tyre. Kjo është e disata herë që mësueset në SHBA kapen dhe madje dënohen rëndë për seks me të mitur. Megjithatë, “epidemia” duket se vazhdon. Veç mësueseve është kapur edhe një police që ka kryer marrëdhënie me një djalë adoleshent.

Top Channel