Policia e Korçës ka marrë në ruajtje ambientet ku po punojnë 7 Komisionet e organizimit të zgjedhjeve për bashkitë e Qarkut të Korçës.

Por për dy bashkitë e djathta të Pogradecit dhe Devollit policia nisi ruajtjen e zyrave ku janë vendosur materialet zgjedhore një ditë pasi kryetarët e bashkive kërkuan nga KQZ lirimin e tyre.

Ne ndodhemi tek ambienti i komisionit për Bashkinë Devoll,ku ashtu si edhe në Pogradec pas shkresës së drejtuar KQZ nga kryebashkiaku, policia është pozicionuar për të siguruar mbarëvajtjen e punës së komisionit të organizimit të zgjedhjeve.

Këto kërkesa përmes shkresave nuk janë shoqëruar me incidente dhe situata nëpër të gjitha zyrat vazhdon të jetë normale.

Top Channel