Alban Dudushi, gazetari i njohur dhe drejtuesi i Top Show ka replikuar fort me Ilir Babaramon dhe Çlirim Gjatën për çështjen e përgjimeve në Dibër.

Dudushi tha se këtë situatë do të duhet ta analizojmë si duhet.

“Prokuroria e ka pasur çështjen e Dibrës që në vitin 2016 dhe nuk e ka hetuar por i ka trafikuar përgjimet”, tha ai.

Dudushi tha se kjo i ngjan asaj prostitutës që një ditë bën si e ndershme dhe më pas do të djegë qytetin.

Top Channel