Ndonjëherë fëmijët janë pengesë për të dy prindërit dhe fëmijët. Eksplorimi i realitetit në mënyrë të pashmangshme çon në konflikte që fëmijët i zgjidhin me një krijimtari të caktuar.

Fillimisht eksperimentojnë me ushqimet, me objekte të panjohura që nuk janë gjithnjë të kënaqshme për fëmijët, duke u përballur  me zhgënjimet e para.

Në fund të kësaj rruge të pashmangshme do të mbetet vetëm e qeshura e prindërve. Hidhuni një sy këtyre fotove të pafajshme dhe  humori juaj do të jetë më i mirë.

FOTO GALERI
1/7
“Normalisht që fëmijët ishin të shpërqendruar për të mbyllur derën e makinës”

Top Channel