Kalimi i viteve duket se është një problem shumë i madh për disa personazhe të botës së spektaklit.

Rrudhat e moshës janë të papranueshme për to dhe për këtë arsye, duke dashur që të qëndrojnë gjithmonë të rinj, bëjnë ndërhyrje plastike.

Por, rezultati për shumicën e këtyre VIP-ave nuk është ai që pritej…

FOTO GALERI
1/40
Kim Basinger

Top Channel