13 misteret e shtëpive “të pushtuara” nga shpirtrat që askush nuk i shpjegon dot

12/06/2019 16:35

Këto shtëpi të braktisura tashmë fshehin sekrete të errëta dhe të tmerrshme.

Më poshtë njihuni me historitë e tyre.

FOTO GALERI
1/13
Myrtles Plantacion, Francisville, Louisiana. Sa sa shumë vrasje dhe vdekje kanë ndodhur në Myrtles Plantation në Luiziana është debat më vete; disa thonë se deri në 10, ndërsa të tjerë mendojnë se vrasja e vetme ishte një nga pronarët që u qëllua në pronën e tij. Megjithatë, ka një legjendë se një nga skllevërit e mëparshëm në plantacion vrau familjen e zotërisë së saj edhe pse askush nuk e di me siguri.

Top Channel