Mëngjesin e sotëm një ndër influencueset më të mëdha të botës së modës dhe kozmetikës, Kylie Jenner, ka nxjerrë në treg produktet më të reja për përkujdesjen e lëkurës.

Çudia më e madhe ndodhi menjëherë pas daljes në treg, në vetëm 4 minuta produktet e Kylieskin u shitën.

“U shitëm për 4 minuta këtë mëngjes”, shkruan Kylie në Instagramin e saj.

Më tej ajo falenderon të gjithë ata që i kanë besuar produkteve të saj si edhe bën me dije se me 10 qershor këto produkte do jenë sërish në gjendje. Sigurisht ajo çfarë pritet ashtu si herën e parë është që këto produkte “të zhduken” në vetëm disa minuta pas lançimit.

Top Channel