Bananet janë një ushqim tepër popullor në çdo vend ku ju shkoni. Ky frut është snacku më i shëndetshëm që mund të konsumohet, dhe kanë ëmbëlsinë e mjaftueshme për ruajtjen e metabolizmit tuaj.

Por çfarë do të ndodhë nëse ju konsumoni dy banane në ditë?

FOTO GALERI
1/5
1. Do të bëni një ndryshim të madh në RDA-në potasiumin tuaj

Top Channel