Koreja e Jugut është një vend i kontrasteve ku teknologjitë moderne dhe traditat e vjetra aziatike janë të kombinuara në harmoni.

Çdo udhëtim në këtë vend të mrekullueshëm zbulon sekrete dhe mistere të panumërta.

FOTO GALERI
1/14
Mbështetja e shtetit për gratë shtatzëna

Top Channel