Alice Little, nga Irlanda tha se nuk e ka menduar kurrë se do të punonte në një industri seksi, kur ishte në një moshë të vogël, por sot është punonjësja më e paguar në Amerikë dhe fiton 1 milionë $, për vit.

27-vjeçarja thotë gjithashtu se ka rënë në dashuri me këtë industri, sepse i jep mundësinë të lidhë dashurinë, për një njeri, e lidhur kjo me ‘pasionin’.

Në vitin 2018 është publikuar se fitimet e saj vjetore arrijnë 1 milionë $. Ajo punon gjithashtu si një edukatore seksi, duke ndarë vazhdimisht video dhe artikuj edukues.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel