Ambasada amerikane në Tiranë tërheq vëmendjen për të gjithë ata shqiptarë që janë përzgjedhur fitues të Lotarisë Amerikane.

“Mos harroni të dërgoni të gjitha dokumentet arsimore përpara intervistës tuaj – diplomat e shkollës së mesme, vërtetimet e shkollës së mesme dhe diplomat universitare”, shkruan ambasada.

Postimi

🇦🇱️ | Jeni përzgjedhur për Lotarinë DV2020? Mos harroni të dërgoni të gjitha dokumentet arsimore përpara intervistës tuaj – diplomat e shkollës së mesme, vërtetimet e shkollës së mesme dhe diplomat universitare! #PyetAnen

Top Channel