Top Story/ Operatorët e autobusëve: Rritja e çmimit të biletës nuk solli përmirësim të shërbimit urban

22/05/2019 21:24

Mund të duket absurde, por vetë operatorët e shërbimit urban e pranojnë se rritja e çmimit të biletës nuk solli rritje të cilësisë së shërbimit.

“Rritja e çmimit nuk ndikojë në rritjen e cilësisë së shërbimit. Por duhet të kuptojmë që trasporti public nuk ëshët një laborator që u rrit çmimi dhe ndikon direkt tek ecuria e punës. Ne jetojmë në një qytet që sot trafiku është i tmerrshëm. Problem kryesor që ka trasporti publik sot është korsia e dedikuar”, tha Fatos Vrapi, operator i linjave urbane.

Top Channel