Le të tregohemi të sinqertë, që sa herë shohim një fëmijë të kamur në Instagram, që na tregon jetën e tij luksoze, rrobat e tij të shtrenjta dhe pushimet ekzotike në hotel me 5 yje, ndihemi paksa xheloz.

Të inspiruar nga këto, iu paraqesim një galeri qesharake që përfshin jetën e personave të thjeshtë, duke shijuar një kafe “Starbucks” dhe duke udhëtuar me një Merecedes Benz, ashtu si dhe fëmijët e pasur.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel