Nuk është aspak sekret që trupi “ideal” mund të ndryshojë me kalimin e viteve, me femra në të gjithë format dhe masat, që shfrytëzojnë figurat e tyre

Megjithatë, vera po afron dhe të gjithë po luftojnë për të arritur linja perfekte. Perfeksioni i kësaj kohe do të ishte kombinimi i një figure të kohëve të hershme me femrat e bëshme sot.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel