Nëse mendoni se njerëzit në ditët e sotshme bëjnë gjëra të pazakonta, duhet të hidhni një sy në historinë tonë, që përfshin të shkuarën. Do të shihni se paraardhësit tanë kanë kryer veprime akoma më të çuditshme se çfarë ne mund të mendojmë

FOTO GALERI
1/9
Trajtime dhe barna me përbërje kokaine

Top Channel