Eliminimi i çrregullimeve në faqe do të shtojë shpejtësinë me mbi 80%.

Firefox filloi të bëhet më i shpejtë vitin e kaluar, kur faqja e tij kuantike shfaqej, tanimë thuhet se do të shpejtohet akoma më shumë.

Zbulimet më të fundit i japin prioritet menaxhimeve të performuara në listën “to-do”, me një mori karakteristikash, të cilat do i shtojnë 40-80 % më tepër shpejtësi.

Ky zhvillim shoqërohet gjithashtu me një sërë karakteristikash në lidhje me privatësinë, duke përfshirë prekjen e gishtit, bllokimin e përmbajtjes dhe personalizimi i faqes private.

Top Channel