Burri më i shëndoshë në botë kthehet në Britani për … (Foto)

21/05/2019 19:35

Britaniku Paul Mason, u zhvendos në SHBA në vitin 2014, për të nisur një jetë të re, pas ndryshimit në peshë nga një operacioni në stomak.

Ish burri më i shëndoshë në botë, tanimë dëshiron të kthehet në SHBA “për të marrë asistencën” që i nevojitet.

Ai shton gjithashtu se rikthimi, do të jetë gjithashtu për t’u rikthyer jetës në vijë të drejtë, duke ndjekur dhe një diet personale.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel