Trajnerët janë padyshim një nga personat më të rëndësishëm në një klub, pasi puna e tyre për ‘menaxhimin’ e lojtarëve, mbikëqyrjen e trajnimit dhe zgjedhjen e ekipit, me përgjegjësinë për rezultatet , të mirë apo të keq është e madhe.

Më poshtë po ju sjellim 11 trajnerët më të paguar në futbollin evropian.

FOTO GALERI
2/11
Carlo Ancelotti -5.3 milionë paund

Top Channel