India nuk është vetëm një vend me 330 milion perëndi, këtu mund të festoni në një garë me dema, ose të ecësh si Tarzani, nëpër ura. Ky vend ka tepër për të iu ofruar dhe këto janë disa fakte të cilat mbështesin, se India ka sekrete të fshehta, të cilat ju nuk i keni ditur kurrë.

FOTO GALERI
1/20
Unazat e martesës vendosen në këmbë

Top Channel