Nga tualetet e përbashkëta te përdorimi i squfurit për të lyer flokët/ 10 zakonet e paraardhësve tanë

20/05/2019 12:15

Me zhvillimin e teknologjive dhe metodave të reja të kërkimit, ne mund të themi se ne dimë gjithçka për të parët.

Sidoqoftë, sa më shumë që mësojmë për jetën e tyre të përditshme, aq më shumë kjo njohuri na intereson, sepse disa praktika të të parëve ishin shumë të çuditshme edhe për standardet tona moderne.

FOTO GALERI
1/10
1. Gratë përdornin plumb dhe squfur për të lyer flokët e tyre.

Top Channel