Kujdes ku do kaloni pushimet! Këto janë 12 vendet më të rrezikshme në botë

20/05/2019 13:24

Mbase të gjithë e dinë se nuk duhet të planifikojnë pushime në Korenë e Veriut apo Irak, por ende ka mjaft vendndodhje të dëshirueshme ku udhëtimi mund të jetë i ndërlikuar – ose edhe vdekjeprurës.

Lexoni në listën tonë 12 vendet ku nuk këshillohet të bëni pushimet.

FOTO GALERI
1/12
Madagascar. Krahasuar me vendet e tjera afrikane, shkalla e krimit në Madagaskar është dukshëm më e ulët. Trazirat politike kanë rezultuar me norma më të larta papunësie, që shkakton grabitje dhe rrëmuja. Kjo është veçanërisht e vërtetë në zonat e mbushura me njerëz, si aeroportet dhe tregjet rrugore. Ka gjithashtu një trend në rritje të vjedhjeve të dhunshme të autostradave, duke përfshirë vjedhjen e makinave, për ata që udhëtojnë në RN7, RN27, RN10 dhe RN1B. Për shkak të kësaj, gjithmonë duhet të lëvizni shpejt ose të mos lini makinën tuaj vetëm. Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se në Madagaskar ka pasur një shpërthim të vitit 2017, që vrau 2.700 njerëz.

Top Channel